PROSTATE POTENCIJAL

  • Šifra: 45003
  • 0 Na stanju
  • Proizveo: Potencijal

PROSTATE POTENCIJAL , 40 tableta

Opis:

PROSTATE POTENCIJAL pomaže kod uvećane prostate, učestalog mokrenja i hroničnog prostatitisa u smislu umanjenja tegoba i smanjenja izraženosti simptoma. Blagotvorno deluje kod problema koje izaziva uvećana prostata kao što su otežano i učestalo mokrenje.

PROSTATE POTENCIJAL predstavlja poseban preparat koji je dobijen kombinacijom nekoliko biljnih sastojaka čija je efikasnost poznata u svetskoj herbologiji kao i pojedinih domaćih biljaka karakterističnih za naše predele čija upotreba datira od davnina.

Ono što je posebno značilo mnogim muškarcima koji su koristili PROSTATE POTENCIJAL je činjenica da su imali bolji seksualni život zahvaljujući poboljšanoj seksualnoj funkciji i boljoj potenciji. A sa druge strane, svima je jasno koliko je noćno mokrenje zamorno i u kojoj meri remeti san i prirodan odmor. Posebno, ko je prinuđen da ustane 2-3 ili više puta tokom noći.


Sadržaj:

PROSTATE POTENCIJAL sadrži aktivne biljne materije, kao što su: Ginkgo Biloba, Guarana, Žen-Šen, Podubica, Gorčika, Zeleni i Rtanjski čaj.


Preporučeni način uzimanja:

Uzimati jednu tabletu dnevno.
Samo u slučaju jače izraženih tegoba doza se može povećati na 2 – 3 tablete dnevno.
Za postizanje punog efekta preparat treba uzimati redovno tokom dužeg vremenskog perioda – najmanje 2 meseca, ali i duže.


Osnovna namena, delovanje:

Lečenje problema sa prostatom i erektilne disfunkcije