POTENCIJAL

  • Šifra: 45002
  • 0 Na stanju
  • Proizveo: Potencijal

POTENCIJAL , 30 Tableta.

Opis:

POTENCIJAL - Nova dimenzija muškosti - podržava seksualnu funkciju i pozitivno utiče na opšte zdravstveno stanje muškarca. Poboljšava psiho-fizičke sposobnosti i naročito je koristan tokom pojačanih fizičkih i umnih napora (sportske aktivnosti, učenje, stresni poslovi), kao i kod seksualnih aktivnosti.

Podržava izdržljivost i istrajnost organizma, pojačava koncentarciju i podržava fiziološko odvijanje seksualnog odnosa, postizanje erekcije i njeno trajanje tokom seksualnog čina.

POTENCIJAL sadrži aktivne biljne materije, kao što su: Ginkgo Biloba, Guarana, Žen-Šen, Podubica, Gorčika, Zeleni i Rtanjski čaj. Zapravo, u sastavu ovog preparata nalaze se bijni sastojci sa različitih kontinenata širom sveta koji su tradicionalno prihvaćeni zbog svoje efikasnosti. Međutim, pored njih u preparatu POTENCIJAL se nalazi i nekoliko biljnih ekstrakata sa našeg podneblja. Zapravo, vekovima je stara srpska tradicija sticala iskustva u primeni bilja. Naša kulturna baština u tom smislu predstavlja jednu od najjačih u svetu.

Ono što je od najvećeg značaja je činjenica da se ovakvom jedinstvenom recepturom postigla odlična sinergija upotrebljenih sastojaka: oni sada deluju mnogo jače i delikatnije nego što bi delovao bilo koji sasojak pojedinačno, sam za sebe. Pokazalo se da su precizno odabrani biljni ekstrakti sa našeg podneblja baš onaj neophodan "začin" biljkama koje se već dugo u svetu koriste i da im daju odlučujući korak ka efikasnosti i sofisticiranosti delovanja. Svakom muškarcu je jasno da ga snaga, izdržljivost, i bolja koncentracija, čine dobro raspoloženim i sposobnim za sjajne seksualne odnose.

I obrnuto, uspešni seksualni odnosi poboljšavaju raspoloženje i jačaju sposobnost koncentracije, snagu i izdržljivost. POTENCIJAL predstavlja proizvod 15-godišnjeg iskustva i po svom sastavu je jedinstven. U svetu je rasprostranjena upotreba biljnih preparata sa ciljem poboljšanja seksualne funkcije muškarca, jačanja koncentracije, snage, izdržljivosti i poboljšanja raspoloženja. Proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti.

Impotencija je trajna ili ponavljana nemogućnost postizanja i održavanja erekcije dovoljne za uspešan seksualni odnos.


Sadržaj:

POTENCIJAL sadrži aktivne biljne materije, kao što su: Ginkgo Biloba, Guarana, Žen-Šen, Podubica, Gorčika, Zeleni i Rtanjski čaj.


Preporučeni način uzimanja:

Popiti 1 tabletu na svakih 12 sati sa čašom vode.
Za dodatno pojačanje efekta uzeti 2 tablete 30-45 minuta pre aktivnosti.
Za postizanje maksimalnog učinka, uzimati preparat najmanje 30 dana.


Osnovna namena, delovanje:

Lečenje erektilne disfunkcije